Vrei bani mai multi? Uite-aici 5000 de lei!

Vrei sa ai mai multi bani pentru familia ta, pentru vacante, pentru investitii in locuinta ta si alte nevoi? Cred ca toti ne dorim asta, nu pentru ca banii ar fi un scop in sine, ci pentru ca fara ei visele noastre nu se pot realiza. Eu nu ma pretind un expert in solutii financiare, nu am nici mare stofa de antreprenor, pentru a putea sa va dau idei de afaceri, dar sunt un om destul de chibzuit si as putea sa va dau o foarte simpla , dar eficienta solutie de economisire.

bani, banuti, economii, castiguri s

Cum ar fi sa ai 5000 de lei neplanificati cu care sa poti face orice ? De exemplu sa-ti duci familia intr-o vacanta sau sa-i faci sotiei sau iubitei un cadou scump si totusi sa-ti ramana si de cauciucuri de iarna. E atat de simplu sa ai banii astia, pur si simplu trebuie sa economisesti lunar 416 lei. Sau altfel spus 97,22 lei pe saptamana.  Ti se pare imposibil? Crede-ma, nu e . E vorba doar de 13 – 14 lei pe zi. E vorba, deci, despre pachetul tau de tigari.

Data viitoare cand vei merge sa cumperi un  pachet de tigari gandeste-te ca de banii aia ai putea sa pleci cu familia intr-o vacanta . Sau sa-i cumperi sotiei sau iubitei un cadou sau… Sau sa le dai foc. Scenariul meu a fost cel mai optimist, gandindu-ma la un singur membru fumator de familie si care fumeaza un singur pachet de tigari pe zi. Daca fumati cot la cot, la tigara ca si-n viata, aoleu, o suta de milioane pe an se prefac in rotocoale de fum! Daca un singur de pachet de tigari pe capul de fumator se dovedeste insuficient…  2 fumatori x 2 pachete de tigari x 365 zile = 200 de milioane! Sunteti foarte bogati, oameni buni, in Romania se traieste bine spre foarte bine, oamenii isi permit sa dea foc la o masina in fiecare an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>