Tratament pentru vita de vie

Odata cu pornirea lastarilor si a frunzelor crude ale vitei de vie, incep si problemele cu daunatorii. Din cele mai suparatoare sunt fungii (ciupercile diverse) care cauzeaza basicarea frunzelor la vita de vie, putregaiul cenusiu al vitei de vie, fainarea si mana vitei de vie. Totodata, molia vitei de vie (insecta) ataca primavara bobocii florali iar paianjenul rosu (acarian) ataca frunzele

basicarea frunzei la vita de vie
Tratament complex antifungic, insecticid si acaricid pentru vita de vie

In ideea de a evita stropirile repetate sau cu prea multe substante, va propun o combinatie care se va aplica intr-o unica stropire si care va combate toate neplacerile descrise mai sus.

1. SHAVIT F 72 WDG este un fungicid puternic, care combate atat mana vitei de vie, cat si putregaiul, fainarea si basicarea frunzelor la vita de vie.

tratament vita de vie - fungicid2. MILBEKNOCK EC este un insecticid si acaricid capabil sa combata atat molia vitei de vie cat si paianjelul rosu al vitei de vie (cunoscut si sub denumirea clestarul vitei de vie).tratament vita de vie- insecticidAmbele substante se dizolva in 10 litri de apa (1 plic + 1 fiola, daca stropiti suprafete mai mari veti avea nevoie de mai multe plicuri si fiole). Se aplica prin stropire, intr-o zi insorita si fara vant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>