O solutie ieftina pentru desfundat chiuveta

O chiuveta infudata este o situatie extrem de neplacuta cu care cred ca ne-am confruntat cu totii. La fel, cu totii am incercat diferite solutii de desfundat chiuveta, de la granulele si gelurile disponibile in comert, care nu intotdeauna fac ceea ce promit, pana la un expert instalator, care face ceea ce promite dar ne cam ustura la buzunar.

Am descoperit de curand o solutie care foloseste produse existente in orice casa, foarte ieftine si care dau un rezultat cel putin la fel de bun ca cel mai scump produs chimic din comert.

desfundat chiuveta

Pentru a desfunda o chiuveta infundata, fie ca e de la baie fie ca e de la bucatarie, aveti nevoie de un plic de bicarbonat de sodiu, 300ml otet si 3l de apa clocotita.

desfundat chiuveta1Daca in chiuveta este apa care se incapataneaza sa nu se scurga, adunati-o pe toata cu un burete. Turnati plicul de bicarbonat in scurgere si apoi turnati otetul. Se va crea o spuma densa, lasati sa actioneze 5 minute apoi turnati apa clocotita. Lasati sa curga apa timp de 3-4 minute.

desfundat chiuveta2In cazul chiuvetelor foarte infundate poate fi nevoie sa repetati de 1-2 ori. Cazurile disperate impun interventia instalatorului, dar intretinand scurgerea prin acest procedeu saptamanal, vom evita sa ajungem in aceasta situatie.

Sa va fie de folos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>