Modularitatea defineste amenajarile moderne

Azi, „modularitate” este trasatura definitorie a amenajarilor moderne si functionale, mai ales atunci cand vorbim despre living.

Camera de zi reprezinta spatiul domestic care reuneste cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste confortul, designul si versatilitatea, in mare parte datorita faptului ca este atat locul in care intreaga familie se intalneste pentru momente placute, cat si cel unde intampinam musafirii. Bineinteles, canapeaua este piesa de mobilier care domina livingul, iar atunci cand este bine aleasa incaperea se transforma complet, devenind un loc intim si cald destinat confortului si relaxarii.

jewel living

De cativa ani incoace, canapelele modulare au revenit printre tendintele amenajarilor interioare, remarcandu-se printre cele mai sic piese de mobilier, potrivite oricarui stil sau tip de spatiu. Indiferent daca urmaresti sa conferi o tenta clasica sau moderna livingului tau, o canapea modulara este o alegere cat se poate de potrivita, imbinand excelent calitatile estetice cu cele functionale.

zanna

Versatila si moderna

Canapelele modulare reprezinta o solutie cat se poate de practica, maximizand spatiul disponibil din incapare, fiind foarte incapatoare si putand fi asezata inclusiv pe colt. In multe dintre camerele de zi contemporane se foloseste canapeaua sectionala  pentru a defini un design elegant si tineresc care combina ideal confortul cu versatilitatea.

maya coltar

Printre trucurile nestiute ale unei astfel de canapele se numara faptul ca imbina intr-un mod rafinat liniile drepte cu cele curbe. Acest contrast sic este perfect pentru a aduce o nota de originalitate intr-un living decorat in tonuri deschise si luminoase.  Astfel, canapeaua va deveni piesa centrala a incaperii, acaparand atentia tuturor inca de la intrare.

vonda
Majoritatea modelelor de canapele sectionale care se gasesc in magazine sunt disponibile intr-o singura culoare, care de cele mai multe ori este una neutra. Designerii lasa personalizarea acesteia la latitudinea clientului fie prin achizitionarea unei huse suplimentare fie prin folosirea pernelor decorative. Prin adaugarea catorva perne in culori vibrante sau imprimeuri inedite si a unor corpuri de iluminat sic  se va crea o armonie ideala intre decorul contemporan extrem de sofisticat si coltarul modular atat de versatil si confortabil.

Fler eclectic

Canapelele modulare infloresc cu adevarat in livingurile moderne si eclectice, mai ales atunci cand sunt stilizate prin folosirea elementelor decorative texturate precum perne sau paturi pufoase. Designul contemporan al celor mai multe modele sectionale poate fi temperat folosind in incapere un covor de plus, o masuta de cafea vintage sau un fotoliu extravagant.

happy

De exemplu, intr-o incapere cu aer ultra-industrializat si modern se pot adauga cateva accente mai delicate cu o canapea modulara intr-o nuanta deschisa decorata cu cateva perne feminine si o patura moale. La polul opus se situeaza un spatiu tineresc si luminos unde o canapea intr-o culoare tare poate servi pe post de centru de greutate, atragand toate privirile si stabilind stilul de referinta al camerei.

Stil elegant

Mai sus am exemplificat maniera in care canapelele modulare se potrivesc atat intr-un spatiu modern, cat si intr-unul mai eclectic. Insa nimeni nu poate nega abilitatea unei astfel de piese de mobilier de a straluci intr-un living elegant decorat in stil clasic. Inconjurata de obiecte de arta fina, corpuri de iluminat sic si elemente florale dramatice, canapeaua sectionala radiaza de eleganta si stil. Atat mobilierul clasic, cat si cel contemporan se poate imbina pentru a crea o amenajare de living cu adevarat rafinata. Totul este posibil, atat timp cat in centrul incaperii se afla o canapea modulara care va fi intotdeauna pregatita sa-si rasfete oaspetii cu un design de exceptie si  confort desavarsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>