Cum sa scapam de furnici?

Ajutor! Invazie de furnici! Cum sa scap de furnici? Mie, personal, imi sunt destul de simpatice atata vreme cat furnicile raman in mediul lor, dar ce sa te faci ca harnice si insistente cum sunt, isi gasesc intotdeauna locuri ca sa se strecoare in casa si asta nu mai sunt dispus sa tolerez. Am incercat tot felul de prafuri si spray-uri pentru combaterea furnicilor, mai mult sau mai putin eficiente. Unele solutii impotriva furnicilor s-au dovedit absolut inofensive (pentru furnici) altele au avut un efect pe termen foarte scurt. Cel mai eficace insecticid pentru furnici mi s-a parut asta:

praf contra furnicilor


Continutul plicului cu Antkiller se presara in locurile unde se observa ca s-a intensificat traficul furnicilor (la mine se strecoara pe sub pervazul ferestrei de la bucatarie, asa incat presar pe pervazul exterior al ferestrei). Se gaseste de cumparat la magazinele de protectia plantelor si costa 6 lei. Dai o data si… uiti de furnici, poate daca e vremea foarte ploioasa e nevoie sa se repete dupa un timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>